Hoi leden van de club van 100 UHC .

zoals altijd zijn ook de leden van de club van 100 welkom op de nieuwjaarsreceptie van UHC , Harava en Fortuna.

we hopen op een grote opkomst zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar., voor nu alvast fijne kerstdagen en een fijne jaarwisseling gewenst namens het bestuur van de club van 100 .

 

Beste leden Club van 100 UHC


Het nieuwe voetbalseizoen 2022/23 staat weer in de startblokken. En gelukkig weer met publiek.
Dit betekend dat de club van 100 van UHC ook weer van zich laat horen en weer actief wordt in het doen waar ze goed in zijn en dat is onze club te ondersteunen met sportieve en financiële impulsen waar dit nodig en mogelijk is voor alle elftallen.

Dus zullen we voor het  seizoen 2022/23 weer contributie heffen bij onze, inmiddels 124, leden. Dit geeft jullie het oa. het recht, om middels je lidmaatschap, gratis te komen kijken bij de leuke thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

Uw contributie, ad €46,= kan voldaan worden op het gebruikelijke rekeningnummer: NL50RABO12.15.164.521
t.n.v. Club van 100 UHC.

Op korte termijn zal het programma van het 1e elftal bekend zijn en dan zullen ook weer de gebruikelijke pasjes voor onze leden worden gemaakt en uitgereikt.

U kunt het pasje afhalen op vrijdag 16 september as. op schaarweide, vanaf 18:30 uur, tijdens de teampresentatie
Of op 2 oktober as. vanaf 14.00 uur tijdens de eerste thuiswedstrijd van UHC1. Deze wedstrijd zal zijn tegen Roda Winssen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn een van deze dagen aanwezig te zijn dan zullen we het pasje gewoon net als altijd bij u thuis bezorgen.

Kent u iemand die lid wil worden van de club van 100? Zij kunnen zich natuurlijk altijd aanmelden via onze website. https://www.clubvan100uhc.nl of via de mail clubvan100@vvuhc.nl

Wij bedanken u voor uw betrokkenheid en steun!
Met sportieve groeten

Bestuur Club van 100 UHC